KUNSTSTOF SPUITGIETEN

KUNSTSTOF SPUITGIETPRODUCTEN 

VOOR UW BEDRIJF

Onze kunststof spuitgietproducten zijn van voortreffelijke kwaliteit, zeer slijtvast en kunnen geleverd worden in vele mogelijke kleuren en motieven. Binnen de verschillende sectoren zoals de gezondheidszorg, bouwnijverheid, techniek, cosmetica, voeding & horeca, toerisme & recreatie, textielhandel en de verpakkingsindustrie hebben wij ruime ervaring opgebouwd en hebben derhalve zeer vakbekwame werknemers. Wij richten ons als kunststof spuitgietproducten bedrijf erop om iedere keer weer een hoge kwaliteit te leveren en te streven naar een hoge klanttevredenheid.

IDEE OPTIMALISATIE EN 

PRODUCTONTWIKKELING

Wij staan altijd positief tegenover originele ideeën en we helpen dan ook graag mee aan de ontwikkeling van nieuwe producten. Uw design vertalen wij graag naar een productieklaar spuitgietproduct en tijdens dit proces staat heldere communicatie voorop.

Concepten worden altijd eerst getoetst aan hun technische uitvoerbaarheid en aan strenge eisen ten aanzien van kwaliteit en duurzaamheid. Wanneer een volledige overeenstemming tot stand is gekomen tussen ons en de opdrachtgever, dan wordt het productieproces in werking gezet. Hiervoor hebben wij de beschikking over gespecialiseerde ontwerpers en zeer ervaren matrijzenmakers. Zo kunnen wij de technische uitvoerbaarheid waarborgen en zorgen dat uw product voldoet aan de strenge kwaliteitsnormen die wij hanteren. Al deze vakmensen zorgen voor een snelle en probleemloze realisatie van een idee tot een solide eindproduct van de hoogste kwaliteit tegen scherpe kostprijzen.

Neem contact met ons op

arrow_drop_up arrow_drop_down