INDUSTRIEËN & PRODUCTEN

ONZE OPDRACHTGEVERS

Wij zijn geworden wat we zijn in ons 60-jaar bestaan dankzij het vertrouwen van onze opdrachtgevers. Onze visie is dat elke opdracht even belangrijk is en met elke opdrachtgever streven we naar een hecht partnership. Wij zijn er trots op dat wij al jaren samenwerken met een groot deel van onze cliënten, maar regelmatig mogen wij ook nieuwe opdrachtgevers welkom heten. Vele mooie en innovatieve producten zijn tot stand gekomen binnen verschillende sectoren en branches zowel binnen Europa als elders in de wereld. Enkele bedrijfstakken waarvoor wij hebben mogen produceren zijn de gezondheidszorg, bouwnijverheid, techniek, cosmetica, voeding & horeca, toerisme & recreatie, textielhandel en de verpakkingsindustrie.

PRODUCTEN

Waterzuiveringshaak

Kunststof gebitbeschermers

Bouwsteiger hefboom

Folderhouders wand in
3 kleuren

Deurstopper

Kunststofonderdeel deurschanier

Folderhouder wand transparante kunststof

Verbindingselement van kunststof

Lantaarnpaal beschermers
Gerecycleerde kunststof verfroerders
Steigerklem
Folie dispenser
Multi tool
Opbergsysteem
Hoekbeschermers

Batterijhouder

Verhoging systeem voor bed, tafel, bureau, stoel voor verstelbare hoogte van 1,7 - 6,8 cm
Sanspli kleerhangersklem
Markeer bol
Glijmoeren

IDEE OPTIMALISATIE EN 

PRODUCTONTWIKKELING

Wij staan altijd positief tegenover originele ideeën en we helpen dan ook graag mee aan de ontwikkeling van nieuwe producten. Uw design vertalen wij graag naar een productieklaar spuitgietproduct en tijdens dit proces staat heldere communicatie voorop.

Concepten worden altijd eerst getoetst aan hun technische uitvoerbaarheid en aan strenge eisen ten aanzien van kwaliteit en duurzaamheid. Wanneer een volledige overeenstemming tot stand is gekomen tussen ons en de opdrachtgever, dan wordt het productieproces in werking gezet. Hiervoor hebben wij de beschikking over gespecialiseerde ontwerpers en zeer ervaren matrijzenmakers. Zo kunnen wij de technische uitvoerbaarheid waarborgen en zorgen dat uw product voldoet aan de strenge kwaliteitsnormen die wij hanteren. Al deze vakmensen zorgen voor een snelle en probleemloze realisatie van een idee tot een solide eindproduct van de hoogste kwaliteit tegen scherpe kostprijzen.

Neem contact met ons op

arrow_drop_up arrow_drop_down